Moment şocant în Turcia: Un jucător de la Galatasaray şi-a luat colegul la bătaie pe teren VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcao

Meciul care a marcat debutul cu gol al lui Alexandru Cicâldău la formaţia din Istanbul a făcut înconjurul lumii din cauza unui incident petrecut în repriza a doua.

Alexandru Cicâldău (24 de ani) a fost transferat de Galatasaray, de la CS U Craiova, pentru 6,5 milioane de euro. La aproape o lună de la această mutare, mijlocaşul a şi debutat pentru formaţia din Istanbul. 

Luni seară, în deplasarea din campionat cu Giresunspor, românul a fost titular şi a stabilit scorul final, 2-0, cu un penalty transformat, în minutul 45+1. Cicâldău a fost pe teren până în minutul 82 şi, în partea secundă, a asistat la o fază care, cu siguranţă, l-a şocat şi pe el.

Concret, în minutul 61, fundaşul brazilian Marcao s-a dus ameninţător spre colegul său de echipă, turcul Kerem Akturkoglu şi, mai întâi, l-a lovit cu capul în figură, după care a început să-l ia şi la palme! Incidentul nu s-a încheiat însă aici! Pentru că centralul Ozdamar a analizat faza pe marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video! Apoi, l-a eliminat pe Marcao, considerându-l vinovat pentru cele petrecute pe teren!

VEZI MOMENTUL ÎN CARE MARCAO ÎL ATACĂ PE KEREM

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite