Mihai Neşu, interviu emoţionant la 10 ani de la accident: „Doctorii spuneau că 99 din 100 nu ar fi putut să reziste”

Mihai Neşu, interviu emoţionant la 10 ani de la accident: „Doctorii spuneau că 99 din 100 nu ar fi putut să reziste”

În ediţia specială de Paşte, duminică, 2 mai, de la ora 18:00, o poveste emoţionantă la „Reţeaua de idoli”. Irina Păcurariu ne invită la Oradea, acasă la fostul fotbalist Mihai Neşu, la 10 ani după teribilul accident care l-a lasat în scaun cu rotile, „pe roţi”, cum îi place să glumească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este unul dintre cele mai complete şi emoţionante interviuri pe care fostul internaţional român le-a dat, în care vorbeşte despre copilărie, familie, complicata tranziţie către acceptarea vieţii de după accident. Deşi paralizat, Mihai Neşu a găsit puterea de a-i ajuta pe tinerii cu dizabilităţi neuromotorii. 
 
„Era în preajma Paştelui... De fapt, era după Paşte, fusese mama la mine...era parcă marţi, 10 mai. Eram într-un duel cu un coleg, am încercat o alunecare şi m-am lovit la gât de genunchiul lui, care era în alergare şi instantaneu s-a produs o fractură cervicală. Nu m-am mai putut mişca. Nu mi-am pierdut cunoştinţa, doar că nu prea puteam respira...doctorii spuneau că 99 din 100 nu ar fi putut să reziste fără oxigen până a venit salvarea, aproape 10 minute... şi o minune a fost că hipoxia nu a afectat creierul... au fost perioade grele din punct de vedere sufletesc până prin 2016...”, spune Mihai Neşu.
 

Citeşte continuarea pe click.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările