Marele meci Răducanu – Andreescu, astăzi, la Roma: programul include şi partida Soranei Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răducanu (stânga) a câştigat US Open în 2021, iar Andreescu a luat trofeul, la New York, în 2019
Răducanu (stânga) a câştigat US Open în 2021, iar Andreescu a luat trofeul, la New York, în 2019

Dacă în prima zi de la Italian Open 2022, Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a fost în acţiune, astăzi, o vom vedea şi pe a doua româncă din ierarhia mondială. În plus, vom asista, în premieră, la confruntarea unor jucătoare cu rădăcini româneşti.

La Roma, au fost programate, astăzi, două partide importante pentru iubitorii tenisului din ţară. 

În primul rând, Sorana Cîrstea (26 WTA) o va înfrunta în turul I pe Ons Jabeur (7 WTA), campioană la Madrid în weekend. Potrivit programului anunţat, duelul Cîrstea - Jabeur va începe nu mai devreme de ora 20.00, ora României.

Înaintea acestui meci, va fi şi un duel al sportivelor cu rădăcini româneşti. Pentru că, tot în turul I, va fi meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 12 WTA) – Bianca Andreescu (Canada, 90 WTA). Prima s-a născut dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică. Andreescu, în schimb, are ambii părinţi din România şi a făcut primii paşi în tenis, la Piteşti.  Cele două se vor înfrunta pentru prima dată în circuitul feminin.

Meciul Răducanu - Andreescu va fi al 4-lea pe Grand Stand Arena. Şi va fi precedat de trei partide, două la băieţi şi una de fete. Cum primul duel va începe la ora 12.00, ora României, foarte probabil, Emma şi Bianca vor intra pe teren, după ora 17.30.

Tot astăzi, la Roma, în sesiunea de dimineaţă, vor juca Monica Niculescu şi Gabriela Ruse în proba de dublu feminin. Prima face pereche cu Alexandra Panova, în timp ce Ruse va juca alături de ucraineanca Marta Kostyuk.

Digi Sport 2 transmite turneul de la Roma.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite