JO 2020 Tokyo, scrimă: Interviu cu vocea tremurând! Ana Maria Popescu, discurs emoţionant cu medalia la gât

JO 2020 Tokyo, scrimă: Interviu cu vocea tremurând! Ana Maria Popescu, discurs emoţionant cu medalia la gât

Cea mai titrată spadasină din istoria României şi-a încheiat ultima participare la Jocurile Olimpice cu o medalie de argint, la individual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Maria Popescu a ratat aurul pe care şi l-a dorit din toată inima şi pentru care a muncit, în ultimii cinci ani. Foarte important însă, ea a putut părăsi complexul „Makuhari Messe“, având convingerea că a făcut tot ce i-a stat în putinţă!
 
Trimisul TVR, la Tokyo, jurnalistul Dorin Chioţea, a distribuit pe pagina sa de Facebook interviul pe care l-a realizat cu „Brânzică“, după finala de astăzi.
 
Ce a spus Ana Maria Popescu?
 
*Am 37 de ani. Mă dor toate, credeţi-mă pe cuvânt! M-am chinuit. E cea mai muncită şi cea mai chinuită medalie. Din toată cariera mea! Aşa că nu-mi pasă de aur... Îmi pasă de bucăţica ăsta de metal pe care am dorit-o pentru mine. Şi o am! Şi asta e cel mai important. 
 
*Dacă în Beijing, n-am avut maturitatea necesară să mă bucur de medalia de argint, acum sunt foarte mulţumită de ce am reuşit să fac. Şi e maxim ce puteam să fac. La ce pregătire am avut. La ce chin şi la cât contează sportul în România, că trebuie să o spunem şi pe asta, da? 
 
*A fost minunat ceea ce am reuşit să fac, astăzi. În aceste momente, mă gândesc la toţi oamenii care au fost acolo (n.r. - lângă ea). Puţini, dar buni. Toţi cei care au fost acolo pentru mine. 
 
VEZI INTERVIUL ACORDAT DE ANA MARIA POPESCU
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările