Ionuţ Radu, moment tulburător după meciul cu Anglia U21: i-a dedicat victoria surorii sale, care a murit în 2006: „Te iubesc, Ema!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Ionuţ Andrei Radu, portarul naţionalei de tineret a României, care la meciul România-Anglia 4-2, a avut mai multe intervenţii salvatoare, a avut alături de el tricoul pe care este imprimat chipul Emei, sora lui, care a murit în urmă cu 13 ani.

După partidă, Ionuţ Radu a ţinut să-i aducă un omagiu surorii sale, care a murit în 2006.

Căpitanul „tricolorilor” a afişat cu lacrimi în ochi în faţa suporterilor, un tricou imprimat cu chipul fetei, pe care sunt trecute două mesaje: „Îţi datorez totul. Te iubesc, Ema“.

În 2006, când avea 9 ani, Andrei şi-a pierdut sora mai mare, Ema, fostă campioană naţională la dans sportiv. Tânăra avea 14 ani şi a murit din cauza unei boli la sistemul imunitar.

„A fost un şoc mare pentru el atunci. Când m-a văzut intrând pe uşa casei a sărit în sus de bucurie. Era convins că rugăciunile lui făcute timp de 55 de zile, cât am stat în spital cu fata, i-au fost ascultate. S-a întunecat însă brusc când şi-a dat seama că Ema nu era cu mine. Andrei simte că Ema este îngerul lui păzitor. Se roagă mereu pentru ea, iar pe sub echipamentul de joc poartă întotdeauna un tricou imprimat cu poza ei“ povestea pentru GSP mama portarului.

Mesajul emoţionant al portarului Ionuţ Radu pentru români după victoria colosală cu Anglia: „Nu uitaţi, unde nu ajung picioarele, ajunge inima!“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite