Ilie Năstase îl distruge pe Marica: „N-are mamă, n-are tată!“. Cum ar fi fost păcălit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase (75 de ani) a fost un ghinionist, nu doar atunci când şi-a ales viitoarele soţii - s-a căsătorit de cinci ori! - dar şi când şi-a ales naşul de cununie. Pentru că, din această postură, Ciprian Marica (36 de ani) i-ar fi dat o „ţeapă“ uriaşă.

Ilie Năstase e păcălit, periodic, dacă ne uităm la femeile care au profitat de numele şi de averea sa şi, mai nou, la ultimul caz în care susţine că a fost înşelat de Ciprian Marica.

Primul lider ATP din istoria tenisului a câştigat propietatea bazei Voinţa în 2012, după mai multe procese cu Clubul respectiv şi cu Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS). Baza e concesionată de Ilie Năstase pe o perioadă de 49 de ani.

Din păcate pentru „Nasty“, ce a câştigat el în instanţă, a pierdut, ulterior, din cauza faptului că a avut încredere în naşul său, Ciprian Marica (foto). Cel puţin aşa susţine fostul jucător de tenis. 

Marica

Marica a fost cooptat în proiectul Voinţa din 2021. Pentru început, fostul fotbalist a modernizat baza aflată în Bucureşti. Apoi însă, potrivit acuzelor lansate de Năstase, Ciprian i-ar fi luat baza, în mod fraudulos, folosindu-se de acte false! Acum, într-un interviu acordat jurnalistului Daniel Nazare (ProSport), „Nasty“ a lansat noi acuze la adresa naşului său, spunând, răspicat, că Marica l-a păcălit şi că urmează un proces dur.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Din 13 terenuri, am rămas doar cu şase. I le-am dat lui şi el le-a făcut din tenis de minifotbal. Nu i-am luat mai mulţi bani. O să avem un proces, altfel, aş intra cu buldozerul şi aş dărâma tot! Eu am construit tot aici şi vine el să mi le ia?

*Cică eu i-am predat fundaţia cu semnătura, vă vine să credeţi? Apoi, eu am devenit membru în fundaţia condusă de el? Cine poate crede asta?

*Nu am preluat nimic din ce spune Marica. Care-i nebunul care să-i predea lui? Trimite notificări contabilei să-i dea actele… E caraghios!

*Cică sunt 6 exemplare prin care am cedat fundaţia, vreau să le văd şi eu… Marica e un băiat politicos, cu bun simţ, dar ce a făcut el aici e de domeniul penalului! O să ne spună în faţa procurorului…

*Şi îmi spunea să-i dau afară pe toti cei cu care am contract. I-am zis, băi băiatule, dacă am contract nu pot să reziliez contractul. El voia să preia toată baza! N-a reuşit. E urât! Omul n-are mamă, n-are tată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite