Halep, îndemnată să se lase de tenis în ziua în care a împlinit 30 de ani: „Văd că a renunţat şi la antrenor...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona, cu probleme fizice tot mai mari, a jucat foarte puţin în 2021 (15 victorii, 7 înfrângeri), tocmai s-a măritat, după care s-a despărţit şi de Darren Cahill. Toată această situaţie a făcut ca discuţiile legate de retragerea ei să se înmulţească.

Simona Halep a schimbat „prefixul“, după cum „Adevărul“ a scris aici, prezentând şi marile realizări ale constănţeancei în tenisul feminin.

„Simo“ îşi va savura din plin ziua de naştere, având în vedere că, inclusiv în această săptămână, e liberă, fără meciuri în vreun turneu WTA. De săptămână viitoare însă, dacă nu va interveni ceva neprevăzut, Halep va reveni în circuit, având chiar şansa unui duel cu Emma Răducanu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până atunci, despre situaţia Simonei Halep a vorbit Dumitru Dragomir, la ProSport Live. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) e de părere că momentul retragerii se apropie pentru fostul lider WTA.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*Văd că a renunţat şi la antrenor. Să ştii că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Şi mai poate câştiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. 

*Să facă doi-trei copii, că au bani destui şi ea, şi bărbatul. Îl cunosc şi pe Toni (n.r. - Toni Iuruc). Au bani, vedeţi-vă de treabă! Să-şi crească copiii, că să vedeţi ce greu e la bătrâneţe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine.

37,8 milioane de dolari a câştigat Simona Halep din premii, în turneele de tenis, fiind pe locul 4 în clasamentul all-time.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite