Halep a făcut marele anunţ: Ce urmează pentru Simona după eliminarea de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Cu doar 22 de meciuri jucate, în acest sezon, dintre care 15 câştigate, „Simo“ a bifat ultimul turneu major din 2021, după ce le-a ratat pe cele de la French Open şi Wimbledon.

Nouă turnee a avut Simona Halep, în acest an: Gippsland Trophy, Australian Open (februarie), Miami (martie), Stuttgart şi Madrid (aprilie), Roma (mai), Montreal şi Cincinnati (august), plus US Open (septembrie).

Cu precizarea că românca a cam bătut degeaba drumul până la Miami, Roma şi Cincinnati. Pentru că la Miami şi la Cincinnati a reuşit să ducă la capăt câte un singur meci, în timp ce la Roma a jucat doar un set cu Kerber, după care a suferit o ruptură musculară la gamba piciorului drept care a scos-o din circuit, timp de trei luni.

Acum, după eliminarea de la US Open, mulţi au crezut că sezonul s-a încheiat pentru Halep. Mai ales că, în acest an, ea urmează să se şi căsătorească. În dialog cu Eurosport, postul care transmite US Open, Simona a explicat însă că, în mod normal, va juca şi la Indian Wells (4-17 octombrie). Această întrecere nu s-a organizat în 2020 din cauza pandemiei, dar revine acum în calendarul tenisului. 

Simona Halep are un titlu la Indian Wells, cucerit în 2015, după o finală cu Jelena Jankovici: 2-6, 7-5, 6-4.

Ce a spus Simona Halep?

*Normal, voi juca la Indian Wells. Dar vreau să ajung acasă, să-mi iau câteva zile de pauză, să văd cum reacţionează corpul. N-am nicio durere, n-am nicio accidentare, dar am forţat destul de mult în perioada aceasta şi, după o pauză lungă, tot timpul corpul are nevoie de timp să se readapteze la efort mare. Aşa că voi decide după câteva zile de pauză. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite