Halep, doar o mare norocoasă? Primul ei antrenor a explicat cum a ajuns Simona atât de sus în timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca a avut o ascensiune fabuloasă în lumea tenisului. Dintr-o sportivă aflată doar în Top 50, între 2010 – 2012, ea a ajuns, în februarie 2014, în Top 10, pentru ca acum să fie pe locul 2 WTA. Mulţi au pus acest salt uriaş pe seama norocului.

Iar printre ei se află, oarecum surprinzător, şi Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep.

„Simona e urmărită de noroc peste tot. Are noroc pentru că ori pică pe un culoar bun în turnee, ori are adversar puternic, dar acesta abandonează şi trece mai departe, ori, acum, Serena a ieşit din top şi ea ajunge pe primul loc…Ăsta e noroc, nu e altceva. Şi ca să dau un citat din Caragiale: «Norocul e puţin şi lumea e multă»”“, a spus Ioan Stan pentru „Ring“.

Acesta are aşteptări mari de la Simona la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura la Singapore, între 25 octombrie şi 1 noiembrie.

„Dacă se va reface total, e posibil orice, dar Turneul Campioanelor e o competiţie extrem de grea pentru că e sfârşit de an şi s-a acumulat foarte multă oboseală. Eu cred că dacă va prinde o formă bună şi dacă va avea noroc, Halep va face o figură frumoasă“, a adăugat Ioan Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite