Halep, decepţia zilei la Beijing: Cum a catalogat presa internaţională prestaţia Simonei din turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a încheiat repede socotelile cu China Open pentru al doilea an la rând. Dacă în 2018, a jucat doar un set cu Jabeur, de această dată, s-a oprit după al doilea meci.

Simona Halep a fost singura mare favorită care a fost învinsă, astăzi, la Beijing. În rest, Bencic (10 WTA), Svitolina (3 WTA), campioana en-titre Woznaicki (19 WTA), Andreescu (6 WTA), Bertens (8 WTA) şi Keys (15 WTA) au câştigat pentru a avansa în competiţie.

În aceste condiţii, presa internaţională a tratat pe larg eliminarea suferită de Halep, iar ziare.com a ales cele mai importante concluzii după partida în care Simona a fost învinsă de Alexandrova (38 WTA).

Ce a scris presa internaţională?

*Tennis Actu: De neoprit înn primul tur, Simona Halep a avut o prestaţie catastrofală în partida cu Ekaterina Alexandrova. După ce a avut deja probleme la Cincinnati cu această jucătoare, Halep n-avea cum să câştige având în vedere serviciul său catastrofal. Un meci ce trebuie uitat rapid de româncă!

*Punto de Break: Chiar dacă rezultatul pare categoric, româncă a avut opt şanse de break în acest meci, la fel ca şi Alexandrova. Diferenţa e că Halep a profitat doar de trei, în timp ce Alexandrova de două ori mai mult.

*WTA Tennis: Ekaterina Alexandrova a obţinut prima victorie a carierei în fata unei jucătoare din Top 10 WTA, reuşind să o învingă de o manieră confortabilă pe Simona Halep. Românca s-a aflat în faţa celui de-al doilea meci consecutiv după accidentare şi a avut de suferit.

*AFP: Românca a părut să fie chinuită de durerile la spate. Halep a fost departe de cea mai bună formă a ei, fiind răpusă de o jucătoare de pe locul 38 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite