Gigi Becali, „turbat“: „Avem conducători handicapaţi! Unde e focar în România?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri e furios pentru că din cauza pandemiei apar noi restricţii, atât în fotbal, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a tot insinuat, în ultimele zile, prin vocea preşedintelui Răzvan Burleanu că Liga I ar trebui să treacă la un campionat cu 18 formaţii, din sezonul viitor! 

Ideea e respinsă categoric însă, atât de LPF, cât şi de cluburi, fiindcă creşterea numărului de echipe ar însemna ca banii din drepturile TV să fie împărţiţi la mai multe „guri“. Drept urmare, veniturile cluburilor s-ar diminua. 

„Dacă noi suntem săraci lipiţi pământului, de unde 18 echipe? Jucăm cu Bărăganul Ciulniţa? De unde să avem 18? Ca să ce? Să cheltuim şi banii de la televiziuni şi să mergem să jucăm pe toate coclaurile. Nu vezi că nu avem nici 14 echipe? Joacă Chindia, Clinceniul, Călăraşiul, păi ce echipe sunt astea? Nu ne ajunge că avem câteva din astea? Băgăm altele? Doamne fereşte! De unde mai scoatem bani? Care e logica? Vorbim de inteligenţă. Care e inteligenţa? Să promoveze şi să retrogradeze cine trebuie, să joace meciurile şi gata!“, a spus Gigi Becali la ProX.

Acesta a criticat şi haosul care s-a declanşat în România din cauza pandemiei:

*Nu vedeţi că oamenii din conducerea României nu au inteligenţă? Cum ajung acolo nu ştiu. Nu au cap, parcă sunt handicapaţi. Lasă, bă, viaţa să meargă înainte! Care focar? Noi vorbim de focar? Noi avem 2.000 de morţi în 7 luni. Sunteţi nebuni?

*Avem 1.200 de cazuri pe zi şi au murit câte 2, 3, 7. Ce pericol? Dacă faci COVID ce? La spital! Nu sunt locuri în spital? Faceţi, bă, spitale în corturi! Dacă nu, vitamina C, vitamina B şi Zinc, acasă! Eu le dau idei oamenilor, pentru că toate cazurile sunt la fel.

Oamenii din fruntea ţării n-au cap. Parcă sunt handicapaţi! Care focar? Noi avem 2.000 de morţi în 7 luni! Lasă viaţa să meargă înainte. Dacă n-ai COVID, treci la fotbal! Gigi Becali finanţator FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite