Gheorghe Hagi, dorit din nou la Galatasaray. Ar fi pentru a patra oară când ar ajunge să muncească pentru turci

Gheorghe Hagi, dorit din nou la Galatasaray. Ar fi pentru a patra oară când ar ajunge să muncească pentru turci

Gheorghe Hagi

Fatih Terim vrea să ajungă preşedinte la Galatasaray şi se gândeşte să-l aducă şi pe Gheorghe Hagi la club, dar şi pe Didier Drogba.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Respect total la infinit pentru Terim. Pentru Turcia şi Galatasaray, el este numărul unu, Împăratul. El a condus acel vapor pe acel drum incredibil. Dacă mă cheamă, îmi face plăcere să merg măcar să stau de vorbă cu el, dar eu sunt la Farul. E o situaţie foarte delicată. E foarte greu să îl înlocuieşti pe Fatih Terim. E unic în Turcia. E cel mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.
Demis pe 10 ianuarie din funcţia de antrenor, Fatih Terim vrea să devină preşedintele clubului, şi să-i aducă lângă el pe Gică Hagi şi Didier Drogba, anunţă presa din Turcia, preluată de gsp.ro. Gică Hagi a evoluat la Galata între 1996 şi 2001, iar ca antrenor a avut două mandate: 2004 - 2005 şi 2010 - 2011.
Altfel, campioana Turciei, Besiktas, i-a făcut o propunere Farului, pentru a-l cumppăra pe Enes Sali, oferta fiind de 500.000 de euro. Hagi a refuzat, dorind în schimb 1 milion de euro şi să deţină procente dintr-o viitoare tranzacţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările