FOTO Sorana Cârstea a schimbat tactica în conflictul cu australienii! De ce a ajuns să sărute aspiratorul

FOTO Sorana Cârstea a schimbat tactica în conflictul cu australienii! De ce a ajuns să sărute aspiratorul

Printre cei mai nemulţumiţi 72 de sportivi care trebuie să îndure carantina dură de la Melbourne este şi românca în vârstă de 30 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce şi-a vărsat năduful pe organizatori încă din primele zile în care a fost plasată în izolare totală, odată cu trecerea timpului, Sorana pare să îşi schimbe modalitatea prin care îşi exprimă supărarea.  
 
În urmă cu câteva zile, românca s-a filmat exersând loviturile în camera de hotel, pentru ca duminică să îi ironizeze pe organizatori, declarând că este foarte fericită pentru că a primit, în cele din urmă, un aspirator.
 
„Departamentul de sănătate a aprobat, în sfârşit, cererea noastră pentru un aspirator. Nu am mai fost aşa fericită în viaţa mea. Ziua 9 de detenţie va fi cea mai bună de până acum”, a fost comentariul fotografie postate de sportivă pe contul personal de Instagram. 
 
Sorana, locul 72 WTA,  a avut ghinionul să ajungă în Australia cu unul dintre avioanele care au avut la bord persoane confirmate cu noul coronavirus, fiind astfel obligată să suporte o carantină totală, care nu îi permite să iasă din camera de hotel. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările