FOTO Neagu, distrusă: Cum a fost surprinsă Cristina în timpul dezastrului cu Japonia

FOTO Neagu, distrusă: Cum a fost surprinsă Cristina în timpul dezastrului cu Japonia

Cristina Neagu a jucat în şase din cele opt meciuri ale României la acest Mondial

Cristina Neagu (31 de ani) n-a jucat deloc în ultimul meci al tricolorelor la acest Mondial, însă a suferit teribil alături de colegele sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristina Neagu era incertă pentru Campionatul Mondial, cu doar câteva săptămâni înainte de turneu, însă, având câteva antrenamente în picioare, a reuşit să fie, din nou, motorul echipei României şi să facă furori pe teren.
 
Doar că, neavând o pregătire fizică bună, Neagu a fost nevoită să stea doar pe bancă în două din cele opt meciuri ale României la Kumamoto. Mai întâi, a fost menajată în grupa C, cu Kazahstan, iar astăzi, în ultima partidă, cu Japonia. Şi, de fiecare dată, Neagu a asistat la un spectacol trist oferit de colegele sale! Cu Kazahstan, România a „tremurat“ până în ultimul minut pentru victorie, iar în meciul cu Japonia, fetele au fost, pur şi simplu, umilite!
 
Digi Sport a oferit o captură cu Neagu de pe banca României, imaginea fiind suprinsă când adversarele înscriau pe bandă. Dezamăgirea se poate citi, în mod clar, pe faţa Cristinei care, după ce şi-a încurajat colegele în prima repriză, pe final, a fost, pur şi simplu, resemnată.

 
49
de goluri a înscris Neagu pentru România la acest Mondial, fiind, de fiecare dată când a intrat pe teren, cea mai bună marcatoare din echipa noastră.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: