Fotbal virusat! CFR Cluj învinge „la ralanti“, se apropie la un punct de Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj aborda meciul de astăzi bulversată de scandalul testelor "fals-pozitive", care au arătat iniţial că 23 de persoane din club sunt purtătoare ale virusului Sars-CoV-2, în timp ce FC Botoşani, sigură de participarea anul viitor în cupele europene nu mai are practic niciun obiectiv.

CFR Cluj aborda meciul de astăzi bulversată de scandalul testelor "fals-pozitive", care au arătat eronat că 23 de persoane din club sunt purtătoare ale virusului Sars-CoV-2, în timp ce FC Botoşani, sigură de participarea, anul viitor, în cupele europene nu mai avea practic niciun obiectiv.

A rezultat un meci care a scârţăit din toate încheieturile, în prima repriză, fazele de poartă fiind la fel de rare precum jucătorii confirmaţi poziti cu noul coronavirus de la CFR Cluj, adică lipsind cu desăvârşire. Cu toate acestea, în minutul 41, s-a marcat singurul gol al meciului, un penalty discutabil, transformat fără emoţii de Deac.

Repriza secundă a fost şi mai anostă. În perspectiva a încă două meciuri în următoarele 5 zile şi fără antrenamente în ultime săptămână, gazdele nu aveau niciun interes să forţeze, iar oaspeţii, cu gândul la vacanţă, cu atât mai puţin. De altfel primul şi singurul şut al celor de la Botoşani pe spaţiul porţii a venit în minutul 90+1, dar Arlauskis nu a dezamăgit.

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Bordeianu, Deac - Fica (Pereira '10, Omrani '72), Rondon (Golofca '90+2), Costache (Itu '46). Antrenor Dan Petrescu (nu a stat pe bancă, fiind bolnav de Covid-19, astfel că i-a ţinut locul Valeriu Bordeanu)

Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu (Babunski '80) - Rodriguez, Papa (Carlone '52) - Ashkovski (Keyta '29), Cîmpanu, Ofosu (M. Roman '80) - Dugandzici. Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Bordeianu '43, Rondon '85 / Papa '7, Babunski '90+3.

Clasament:

1. CSU Craiova 44 de puncte
2. CFR Cluj       43 de puncte
3. Astra Giurgiu 33 de puncte
4. FCSB             31 de puncte
5. FC Botoşani  29 de puncte
6. Gaz Metan.   25 de puncte

Program CFR Cluj: 
FCSB - CFR Cluj
CS Universitatea Craiova - CFR Cluj

Program CS Universitatea Craiova: 
Astra - CS Universitatea Craiova
CS Universitatea Craiova - CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite