Filipescu vrea să devină tinichigiu auto în Spania: "Momentan învăţ să sudez şi să tai cu flexul!"

Filipescu vrea să devină tinichigiu auto în Spania:

Filipescu, campion cu FC Zurich în 2006

Iulian Filipescu, 37 de ani, a fost fundaş de bază în echipa naţioanlă a României în timpul Generaţiei de Aur, dar n-a rămas în fotbal după retragere. Recent, acesta s-a mutat în Oviedo după aproape cinci ani în care a locuit în Sevilla şi a dezvăluit pentru ediţia de Spania a Adevărului ce planuri de viitor are.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a pus ghetele în cui, "Felipe" s-a reprofilat. Acum studiază tinichigeria şi vopsitoria auto. "Îmi plac maşinile şi vreau să învăţ să le repar. Poate, în viitor, voi deschide o afacere de acest fel. Iar când deschizi o astfel de afacere, trebuie să ai idee despre ceea ce vrei să faci", a declarat Filipescu potrivit adevarul.es.

"În fotbal nu am avut relaţiile necesare"

Fostul tricolor a renunţat la fotbal în 2008 după ce nu i-a mai fost prelungită înţelegerea cu MSV Duisburg. Iniţial a încercat să rămînă lîngă fenomen şi a pregătit o grupă de copii de la modesta San Claudio. A reuşit să obţină şi carnetul de antrenor naţional, însă, în cele din urmă a renunţat.

"A fost un moment în care mă gândeam să continuu în domeniu, dar lucrurile s-au schimbat. N-am avut relaţiile necesare pentru a continua în fotbal", a explicat Filipescu.

"Dacă nu-mi va plăcea să repar maşini, voi face altceva. Momentan învăţ să sudez, să tai cu flexul" (Iulian Filipescu)

Palmaresul lui Iulian Filipescu:

Ani                Echipă                    Ap (Gol)
1992-1997 Steaua București  59 (5)       (cinci titluri de campion - 1993, 1994, 1995, 1996, 1997)
1997-1999 Galatasaray           127 (8)    (două tilturi de campion - 1998 şi 1999)
1999-2003 Real Betis              64 (1)
2003-2006 FC Zürich               52 (1)       (un titlu de campion - 2006)
2006-2008 Duisburg                414 (23)

Echipa națională:
1996-2003      52 de meciuri  (1 gol)


Citeşte mai multe despre situaţia lui Iulian Filipescu AICI



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările