FCSB, unică: Ce se întâmplă cu echipa lui Becali în turul III preliminar din Conference League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

România a mers cu toate cele patru grupări din Superliga în următoarea fază a Conference League. Dacă în turul II, CFR Cluj a disputat returul cu Inter d’Escaldes (Andorra), miercuri, cu o zi înaintea celorlalte formaţii româneşti, în următoarea etapă, situaţia se va repeta cu o partidă din prima manşă, însă în cazul FCSB-ului.

După o perioadă cu rezultate foarte slabe, România a reuşit o săptămână perfectă în fotbalul european. 

Pentru că CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova şi Sepsi au mers toate în turul III preliminar din Conference League. Prin comparaţie, anul trecut, cele trei grupări pe care le-am avut în preliminariile acestei întreceri, vorbim despre FCSB, CS U Craiova şi Sepsi, au fost eliminate, în corpore, în turul II! Adică, faza în care au intrat în competiţie!

Ce urmează acum pentru cluburile din Superliga, angrenate în Conference League? Meciuri mai dificile în următoarea etapă. Cu excepţia FCSB-ului. Care dă de o trupă cam de acelaşi nivel cu Saburtalo (Georgia) de care tocmai a trecut. Vorbim despre Dunajska Streda, un fel de Sepsi al Slovaciei, după cum Adevărul a explicat aici.

Dintre echipele româneşti, FCSB se remarcă, nu doar prin faptul că are o adversară mai slab cotată, ci şi prin faptul că va disputa meciul tur, la data de 3 august, cu o zi mai devreme decât Sepsi, CS U Craiova şi CFR Cluj.

Iată programul partidelor din prima manşă, în turul III preliminar al Conference League, cu precizarea că televizările n-au fost stabilite, deocamdată:

Miercuri, 3 august

*Dunajska Streda (Slovacia) – FCSB 21.30

Joi, 4 august

*Şahtior Soligorsk (Belarus) - CFR Cluj 20.00

Se va juca în Turcia, a Adapazan, cu porţile închise din cauza sancţiunilor impuse de UEFA formaţiilor din Belarus după declanşarea războiului din Ucraina.

*Zorya Luhansk (Ucraina) - CS U Craiova 20.30

Partida se va juca la Lublin (Polonia) pentru că formaţiile ucrainene nu pot evolua acasă din cauza războiului.

*Sepsi - Djurgården (Suedia) 21.00

 

Partidele din a doua manşă sunt programate pentru 11 august. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite