FCSB a transferat un fundaş de 195 cm! Ce a spus austriacul despre Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stipe Vucur jucator la Hallescher FC FOTO Profimedia

Echipa condusă de Gigi Becali a perfectat primul transfer din afara ţării, din această pauză competiţionaşă: Stipe Vucur, un apărător central austriac care a evoluat ultima dată în Liga a 3-a germană.

La sosirea în România, ultimul pariu al latifundiarului din Pipera a declarat că este optimist în privinţa carierei sale fotbalistice  „Prima impresie este foarte bună. Sunt fericit să fiu aici. Am ales să semnez cu FCSB pentru că este un club mare, cu o istorie mare, ambiţii mari. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. - fostul său coleg de la Hajduk Split) despre fotbalul din România, mi-a spus lucruri pozitive. Nu ştiu multe despre Gigi Becali, l-am văzut în câteva videouri. Sunt pregătit, este un tip simpatic, mă bucur să îl întâlnesc. Am venit la un club mare, este un pas important pentru mine. Nu am vorbit cu Gigi Becali, aştept să vorbim. Vrem să fim campionii României şi să ne calificăm în Conference League!”, a spus fotbalistul de 29 de ani, pentru reporterii prezenţi la aeroport, citat de gsp.ro.

Vucur a venit liber de contact de la gruparea din liga a 3-a germană Hallescher, acolo unde a petrecut un singur sezon. De-a lungul timpului, austriacul a mai jucat pentru Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck şi Lustenau.

Jucătorii FCSB s-au prezentat, vineri dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde au efectuat testele medicale dinaintea începerii sezonului 2021/2022.

Pe lista fotbaliştilor prezenţi nu s-au regăsit jucătorii convocaţi la loturile naţionale în pauza competiţională (Andrei Vlad, Darius Olaru, Olimpiu Moruţan, Florin Tănase, Iulian Cristea, Dragoş Nedelcu, Octavian Popescu, Ovidiu Perianu), precum şi Risto Radunovic sau Andrei Miron, învoiţi.

În schimb, noii jucători ai FCSB, Stipe Vucur şi Andrei Cordea, au fost prezenţi, în timp ce Alexandru Creţu a efectuat deja vizita medicală săptămâna trecută. Printre cei prezenţi s-au numărat şi Cristian Dumitru, Ovidiu Horşia, Ianis Stoica sau Ştefan Cană, reveniţi din împrumuturi la alte cluburi.

Lista completă a jucătorilor prezenţi la INMS este următoarea:

PORTARI - Cătălin Straton, Ştefan Târnovanu, Răzvan Udrea

FUNDAŞI - Valentin Creţu, Alexandru Pantea, Denis Haruţ, Ştefan Cană, Stipe Vucur, Sorin Şerban

MIJLOCAŞI - Gabriel Simion, Ionuţ Vînă, Ovidiu Popescu, Robert Ion, Răzvan Oaidă, Alexandru Musi, Aurelian Ciuciulete, Ovidiu Horşia, Tudor Moldovan

ATACANŢI - Florinel Coman, Andrei Cordea, Adrian Niţă, Cristian Dumitru, Andrei Istrate, Ianis Stoica

Lotul FCSB se va reuni sâmbătă dimineaţă pentru primul antrenament de după vacanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite