Fanii tenisului sunt în delir! Decizia luată de şefii turneului de la Roland Garros

Fanii tenisului sunt în delir! Decizia luată de şefii turneului de la Roland Garros

Ediţia din 2020 a turneului de Grand Slam din capitata Franţei, ce urmează să se desfăţoare în perioada 21 septembrie - 11 octombrie, se va juca cu spectatori în tribune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut, luni seara, de preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, care a precizat că mumărul maxim de spectaotir va fi de 11.500 pe zi
 
"Roland-Garros va fi primul turneu care are privilegiul de a primi spectatori. Numărul acestora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiţii de siguranţă", a declarat Giudicelli.
 
Directorul turneului, Guy Forget, a dat detalii despre restricţiile ce urmează să fie aplicate jucătorilor. care urmează să fie testaţi pentru coronavirus încă de la sosirea la Paris, apoi după 72 de ore şi apoi la fiecare cinci zile. "Două hoteluri vor fi rezervate aproape în exclusivitate şi toţi jucătorii vor trebui să stea acolo obligatoriu. Jucătorii vor avea acces la teren doar în ziua meciurilor", a spus Forget, 
 
Arena Roland Garros are 12 hectare şi trei terenuri principale. Aceste spaţii au fost divizate în trei subspaţii independente unele de altele. Pentru fiecare dintre aceste trei terenuri, publicul va intra şi ieşi prin porţi de acces dedicate fiecărui spaţiu, fără a putea trece de la unul la altul. Vor exista maxim 5.000 de bilete pentru terenul Philippe-Chatier şi anexele sale, tot 5.000 pentru arena Suzanne-Lenglen şi terenurile anexe şi 1.500 pentru zona de teren Simonne-Mathieu.
 
Din cauza pandemiei generată de virusul COVID-19, competiţiile de tenis au fost anulate de la jumatatea lunii martie 2020 şi până pe 3 august, după reluarea acestora accesul spectatorilor fiind interzis. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările