Dinamo se răzbună pe FCSB cu vârf şi îndesat: o elimină din Cupa României! Toate rezultatele din competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fcsb

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului

La fix o săptămână de la înfrângerea cu FCSB din campionat, (scor 0-1) DInamo şi-a luat revanşa în optimile de finală ale Cupei României. FCSB a început meciul cu o echipă experimentală, în care doar portarul Vlad (foto) era unul dintre titularii de bază, în timp ce antrenorul dinamoviştilor, Ionel Gane, a trimis în teren cea mai bună echipă. 

Singurul gol al meciului a fost  marcat de Nemec în minutul 55, după o lovitură de cap de la aproximativ 11 metri. Vlad a atins mingea, dar nu a reuşit să o împiedice să intre în plasă. 

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo:  Eşanu - Sorescu, Puljici, Ehmann, St. Filip - Nepomuceno (Mihaiu '90), Răuţă (V. Achim '80), Anton (Gol '70), Fabbrini - Nemec, Gueye (Morsay '46). Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Nedelcu (Vukusici '66), Panţîru -  Vînă (F. Coman '46), Şut (Olaru '46), Perianu - Oaidă, Buziuc (Fl. Tănase '46), Niţă (Ov. Popescu '58). Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Nepomuceno '37, Sorescu '46, Morsay '47, Pulijici '90+1 / Şut '45, Tănase '81.

Arbitru: Ovidiu Haţegan

Rezultatele înregistrate în optimile de finală ale Cupei României

Marţi

Petrolul Ploieşti  - Politehnica Iaşi 3-0

Miercuri

Univesitatea Cluj - UTA Arad 2-1

Farul Constanţa - Chindia Târgovişte 0-3

Programul zilei de joi:

Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaş ora 15.00

Politehnica Timişoara – Astra ora 17.45

Botoşani – Universitatea Craiova ora 20.30

Meciul Dunărea Călăraşi - Turris-Oltul Turnu Măgurele a fost anulat, ca urmare a deciziei oaspeţilor de a se retrage din competiţiile FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite