Dinamo, distrusă din interior! Lupescu, atac devastator la TV: „Ne-am săturat de cei care au tâlhărit clubul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu, un dinamovist pur-sânge
Ionuţ Lupescu, un dinamovist pur-sânge

Dinamo a „murit“, după ce a stat mult timp conectată la aparate. Acum, se caută vinovatul principal. Şi curg acuze grave în mass-media.

Ce se întâmplă acum la Dinamo arată, încă o dată, managementul defectuos din fotbalul românesc. Cu precizarea că, la situaţia actuală, contribuie şi o crasă lipsă de transparenţă. Plus faptul că există mai multe tabere. Şi pentru fiecare, în multe momente, interesul clubului a fost secundar. 

Badea

În această debandadă, omul arătat cel mai des cu degetul după retrogradare e Nicolae Badea (foto). Care, mulţi ani, a condus Dinamo din postura de preşedinte al Consiliului de Administraţie. După care, în mod suspect, a făcut un pas înapoi, dar a păstrat 7% din acţiuni. Şi a continuat să tragă sforile din umbră. Mai ales în acest sezon! Probabil, de aceea, Ionuţ Lupescu (53 de ani), dinamovist pur-sânge, a avut un discurs foarte dur la adresa omului de afaceri, la Digi Sport.

„Câteva persoane şi-au bătut joc de club. Simt şi furie pentru cei care au condus clubul în ultimii 15-20 de ani. Mă deranjează, nu-mi pică bine când un club ca Dinamo nu reuşeşte să rămână în Liga I. Îi felicit pe Nicolae Badea, pe Elias (n.r. – Elias Bucurică de la Peluza Cătălin Hîldan), pe Iuliu Mureşan (n.r. – administratorul special), unii au încercat acum mai mult timp să distrugă clubul. Toţi tâlhării din perioada asta au încercat să distrugă clubul şi iată că s-a ajuns unde s-a ajuns. Ne-am săturat de cei care au tâlhărit clubul ăsta!“, a spus „Kaiserul“.

Întrebat despre viitorul echipei, fostul internaţional a oferit o singură soluţie: „Important e să revii cât mai rapid în Liga I, dar pentru Dinamo cel mai important lucru e să dispară din acţionariat Lotus şi ceilalţi acţionari şi să fie o societate curată. Viitorul lui Dinamo trebuie legat de CS Dinamo, dar şi de DDB, care trebuie să aleagă o conducere profesionistă. Spun de CS Dinamo (n.r. – Clubul Sportiv deţinut de MAI) pentru că stadionul va fi administrat de ei“.

N-am fost niciodată solicitat să vin la Dinamo în ultimii 20 de ani, să fie clar! Trebuie să fie o societate curată. Cu acţionariatul care e acum, imposibil! Ionuţ Lupescu fost jucător dinamovist      

Acţionariatul clubului Dinamo

*Firma Lotus (deţinută de Daniel Şerdean, urmaşul lui Pablo Cortacero) – 72,87%

*Grupul de suporteri „Doar Dinamo Bucureşti“ – 20,11%

*FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7%

*Cornel Dinu – 0,02%

CITEŞTE ŞI:

Dinamo, zguduită din temelii: Se vorbeşte despre arestări după prima retrogradare din istoria clubului!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite