De şapte ori campion mondial, Valentino Rossi şi-a anunţat retragerea din MotoGP: „Am trăit momente de neuitat”

De şapte ori campion mondial, Valentino Rossi şi-a anunţat retragerea din MotoGP: „Am trăit momente de neuitat”

Valentino Rossi. Imagine: Twitter

Italianul Valentino Rossi, septuplu campion mondial la MotoGP, a anunţat că se va retrage la sfârşitul acestui an. Motociclistul, acum în vârstă de 42 de ani, a precizat că a debutat în sportul pe două roţi acum aproape 30 de ani şi a avut o carieră cu momente de neuitat.

„Am spus că voi lua o decizie cu privire la anul viitor după pauza de vară şi am hotărât să mă retrag la finalul sezonului. Din nefericire, aceasta va fi ultima mea jumătate de sezon ca pilot de MotoGP. Şi este dificil, este un moment foarte trist, pentru că este dificil să spun şi să ştiu că anul viitor nu voi concura pe o motocicletă. Cred că am făcut asta 30 de ani, mai mult sau mai puţin”, a declarat Rossi.
 
Valentino Rossi, în vârstă de 42 de ani, a precizat că a avut o carieră cu momente de neuitat.
 
„Anul viitor, viaţa mea se va schimba. Dar a fost grozav, m-am simţit foarte bine, a fost o călătorie lungă şi a fost foarte distractiv. Am petrecut 25, 26 de ani în Campionatul Mondial, astfel că a fost minunat. Şi am trăit momente de neuitat alături de toţi băieţii cu care lucrez”, a adăugat Rossi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările