Cu englezii nu e de joacă! Ce trebuie să facă jurnaliştii români care vor să acopere amicalul cu Anglia

Cu englezii nu e de joacă! Ce trebuie să facă jurnaliştii români care vor să acopere amicalul cu Anglia

Nicolae Stanciu şi colegii săi vor avea o partidă de verificare de 5 stele, dacă au ratat calificarea la Campionatul European

Naţionala pregătită de Mirel Rădoi are un meci-test, în această vară, la Middlesbrough, cu selecţionata Albionului. Iar Federaţia Română de Fotbal (FRF) tocmai a anunţat etapele pe care ar trebui să le parcurgă reprezentanţii mass-media, care vor să fie în tribune, la data de 6 iunie.

Potrivit site-ului oficial al FRF, tricolorii întâlnesc pe 6 iunie, la Middlesbrough, reprezentativa Angliei într-o partidă de pregătire, după ce vor disputa pe teren propriu, la Ploieşti, un amical cu Georgia pe 2 iunie.

În cadrul colaborării dintre federaţiile de la Bucureşti şi Londra cu privire la organizarea acestei partide, FRF a fost informată despre noile restricţii de călătorie în Marea Britanie ce vor viza românii începând din 17 mai. 

Aceste restricţii, elaborate de Guvern, se aplică tuturor cetăţenilor care vin din România, astfel că nu există excepţii pentru reprezentanţii mass-media.

Pentru a putea participa la partidă, jurnaliştii din România vor trebui:

1. Să intre în carantină/izolare pe o perioadă de 10 zile din ziua sosirii în Marea Britanie (aşadar, sosire nu mai târziu de 26 mai în Marea Britanie pentru participarea la meciul României din 6 iunie)

2. Să efectueze două teste COVID şi să aibă rezultat negativ la acestea, în zilele 1 sau 2 şi în zilele 8 sau 9 ale intervalului de carantină/izolare de 10 zile.

Procesul de acreditare pentru partida România - Georgia din 2 iunie va fi deschis după disputarea finalei Cupei României din data de 22 mai, în contextul în care ambele evenimente organizate de FRF se vor desfăşura pe aceeaşi arenă, „Ilie Oană“ din Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările