Cluburile şi echipele ruseşti de handbal suspendate temporar din competiţiile europene. Două turnee europene au fost transferate de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Photos / Echipa de handbal CSM Bucureşti este în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
Foto: Inquam Photos / Echipa de handbal CSM Bucureşti este în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Duelul CSM Bucureşti - CSKA Moscova a fost anulat. CSM Bucureşti nu va mai înfrunta echipa rusă CSKA Moscova în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a suspendat pentru o perioadă nedeterminată echipele şi cluburile naţionale din Rusia şi Belarus de la participarea la competiţii sub auspiciile organizaţiei, a raportat de serviciul de presă al EHF.

„Federaţia Europeană de Handbal deplânge consecinţele pentru indivizi, cluburi şi echipe naţionale şi speră ca restabilirea păcii să permită reexaminarea chestiunii”, se arată într-un comunicat al serviciului de presă.
De asemenea, descalificarea temporară va afecta arbitrii şi oficialii ruşi şi belarusi. EHF a reprogramat Campionatul European de handbal pe plajă sub 16 ani şi turneul de calificare pentru Campionatul European de handbal pe plajă din 2023. Ambele evenimente urmau să aibă loc la Moscova în iulie 2022.
Dubla manşă CSM Bucureşti – CSKA Moscova era programată pe 26/27 martie şi 2/3 aprilie, în direct pe Digi Sport.
CSKA Moscova este antrenată de către românul Florentin Pera.
Sferturile de finală ale EHF Champions League sunt programate între 30 aprilie şi 8 mai, iar Turneul Final Four în perioada 4-5 iunie, la Budapesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite