Cătălin Burlacu îşi va recupera banii de la Avellino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a câştigat procesul cu gruparea italiană Air Avellino, pentru că nu i s-au respectat drepturile contractuale, Cătălin Burlacu, în prezent la CSU Asesoft Ploieşti, are mari şanse să îşi recupereze şi banii.

Potrivit site-ului numaibaschet.ro, Air Avellino a primit o somaţie, din partea secretarului general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA), Patrick Baumann, în care se precizează că nu mai are voie să realizeze niciun transfer până nu îşi achită datoriile faţă de Burlacu.

Jucătorul român a avut câştig de cauză la Tribunalul arbitrar al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FAT). La 9 februarie 2009, FAT a decis ca Societatea Sportivă Felice Scadone Spa, cea care administrează clubul Air Avellino, trebuie să-i achite românului suma de 84.360 de euro, reprezentând datoriile contractuale, plus 10.100 de euro, reprezentând cheltuielile de judecată.

„Noi îi recunoaştem meritele lui Burlacu şi nu s-a pus problema să nu îi dăm banii. Însă am fost foarte ocupaţi cu prezenţa clubului nostru în Euroligă şi nu am avut timp să ne ocupă şi de această problemă.

Îi vom restitui banii cu siguranţă” a declarat pentru Gazetta Dello Sport Luigi Ercolino, administratorul delegat al societăţii italiene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite