Bianca Ghelber, superbă: A sărbătorit aurul european cu steagul României într-un mod spectaculos VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Ghleber a sărbătorit pe pista de atletism cu fiica ei în braţe. FOTO: COSR / Facebook
Bianca Ghleber a sărbătorit pe pista de atletism cu fiica ei în braţe. FOTO: COSR / Facebook

Moment magic pentru atletismul românesc, în cădere liberă de câţiva ani buni: Bianca Ghelber (fosta Perie) a câştigat locul 1 la Europenele de atletism, găzduite de Munchen, în proba de aruncarea ciocanului. Bucuria sportivei de 32 de ani a fost pe măsura rezultatului!

România a fost „hipnotizată“, în ultima săptămână, de performanţele lui David Popovici (17 ani) la Europenele de nataţie de la Roma. 

Din fericire pentru sportul românesc însă, trăim o o perioadă excepţională în care marile victorii internaţionale vin pe bandă rulantă.

Miercuri seară, aproape de miezul nopţii, a venit aurul european cucerit de Bianca Florentina Ghelber (fosta Perie), la aruncarea ciocanului. A fost un rezultat formidabil, cu conotaţii istorice pentru atletismul românesc, după cum Adevărul a explicat aici.

Imediat după triumful de la Munchen, Bianca şi-a sărbătorit succesul uriaş chiar pe pista de atletism, cu steagul României. Imaginile superbe, atât cu aruncarea care i-a adus aurul european, cât şi cu bucuria ei au fost distribuite de site-ul Europenelor de Atletism, după cum se poate vedea mai jos:

Şi pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a distribuit nişte imagini superbe cu bucuria Biancăi:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite