Arabii jonglează cu antrenorii români: Ce scrie presa saudită despre Petrescu, Şumudică şi Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dacă Laurenţiu Reghecampf a fost pus pe liber de o formaţie din Regat, în schimb, alte trei grupări din prima ligă se află în negocieri avansate cu conaţionali ai lui „Reghe“.

Antrenorii români care au lucrat, în ultimii ani, în zona arabă au lăsat, în mare parte, o impresie destul de bună. Cel mai recent exemplu e cel al lui Daniel Isăilă, care, în această stagiune, a terminat pe 2 în Emirate, cu o echipă fără pretenţii, Bani Yas.

Astfel, antrenorii români au o cotă foarte bună în Orient, motiv pentru care acum Marius Şumudică, Dan Petrescu şi Cosmin Contra sunt curtaţi de formaţii din Arabia Saudită. 

Doar că, deocamdată, informaţiile venite din Orient sunt contradictorii, în unele cazuri. După cum „Adevărul“ a scris, luni seară, Al-Faysaly e în discuţii cu Marius Şumudică. Astăzi însă,  ziarul „Al-Eqtesadiya“ a notat că aceeaşi echipă negociază cu Dan Petrescu. Cert e că Al-Faysaly n-a făcut, deocamdată, anunţul oficial privind numele noului antrenor.

O situaţie neclară există şi în cazul lui Cosmin Contra. După cum „Adevărul“ a scris aici, fostul selecţioner e în vizorul celor de la Al-Ittihad Jeddah. Astăzi însă, site-ul saudit, Okaz, a notat că Al-Ittihad încă n-a luat o decizie, având două opţiuni: prelungirea contractului actualului antrenor sau aducerea lui Contra pe bancă. Potrivit sursei citate, situaţia va fi lămurită, în următoarele ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite