Andreescu, reevaluare profesională: Ce face după ce a dispărut de pe terenul de tenis FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Bianca Andreescu are doar 21 de ani, dar cifrele unei foste jucătoare din circuitul WTA! Pentru că, în 2020, n-a jucat nicăieri, iar acum au trecut 172 de zile de la ultima ei partidă într-un turneu. „Bibi“ nu stă însă degeaba!

Bianca Andreescu şi-a asigurat o viaţă liniştită din punct de vedere financiar, după un singur sezon reuşit în circuitul feminin. După cum „Adevărul“ a scris aici, după acel an 2019, în care a făcut furori, canadianca s-a ales cu o sumă impresionantă.

Apoi, jucătoarea de tenis, Bianca Andreescu, a dispărut. Mai întâi, pe tot parcursul anului 2020, în care n-a jucat nicăieri, motivând probleme medicale şi debutul pandemiei. Apoi, în 2021, când, totuşi, a fost văzută pe terenul de tenis, „Bibi“ a avut un bilanţ mediocru: 17 victorii, 12 înfrângeri. Cu care a încheiat anul pe locul 46 WTA. 

Acum, fără să fi jucat vreun meci în 2022, Andreescu a urcat pe 44 WTA. Urmează însă prăbuşirea, în următorul clasament care va fi publicat luni. Pentru că în această ierarhie, Bianca va apărea pe locul... 118 WTA!

Vestea bună e că, dacă nu joacă, deocamdată, tenis, motivând că a fost încărcată prea tare din punct de vedere psihic, Andreescu şi-a găsit o altă preocupare. Concret, a devenit scriitoare de cărţi pentru copii. Primul ei volum, „Bibi's got game: A Story about Tennis, Meditation and a dog named Coco“ se va lansa la data de 31 mai. Cartea poate fi comandată deja de pe Amazon, la preţul de 18,99 dolari americani. E o carte pentru cei mici, din categoria de vârstă 4-8 ani, şi are 56 de pagini. E, practic, autobiografia lui Andreescu pentru copii.

A şi apărut deja prima fotografie cu Bianca, prezentându-şi cartea, după cum se poate vedea mai jos:

Andreescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite