Acum poliţist în Detroit, un fost atlet român a salvat un bebeluş dintr-un dublu asasinat

Acum poliţist în Detroit, un fost atlet român a salvat un bebeluş dintr-un dublu asasinat

Un fost sportiv român, Hunor Csutak, acum poliţist în Detroit, a salvat un copil de numai câteva luni după ce părinţii săi au fost împuşcaţi într-o benzinărie.

Un dublu asasinat a avut loc într-o benzinărie Marathon Gaz Station din Detroit. Doi indivizi mascaţi s-au apropiat de o maşină oprită şi au tras o ploaie de gloanţe prin geamurile deschise ale autoturismului omorând persoanele aflate pe cele două locuri din faţă, un băiat şi o fată, ambii de 22 de ani. Poliţiştii sosiţi la faţa locului, printre ei şi Hunor Csutak, au avut o surpriză.

”Am alergat spre maşină, am văzut 2 victime înăuntru dar am auzit în acelaşi timp şi un bebeluş plângând. L-am luat, am verificat să nu fie şi el atins de gloanţe, din fericire nu era. Îmi spuneam doar, te rog, te rog, să nu fii rănit”, spune Csutak pe 4run.ro, site care preia o declaraţie de pe clickondetroit.com. Poliţia a arestat deja două persoane suspecte.
 
Hunor Tamas Csutak este din Sfântu Gheorghe, a fost atlet în România şi încă mai aleargă competiţii pe asfalt în SUA la un nivel foarte bun. Tatăl său a fost de asemenea atlet, în 1989 fiind chiar şi vice-campion naţional de cros (campion naţional de cros cu echipa).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările