Ţiriac, reacţie furioasă la adresa celor care conduc tenisul: „Nişte oameni bolnavi la cap!“. Românul face valuri în presa mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un interviu exploziv acordat de Ion Ţiriac în „Tennis Magazine“ face înconjurul lumii, fiind preluat de marile publicaţii.

Ion Ţiriac rămâne la 80 de ani printre cele mai autorizate voci din lumea sportului-alb! 

Un personaj extrem de influent, Ţiriac a reuşit să-i convingă pe cei de la Nike să o sponsorizeze pe Simona Halep, deşi au fost puţine cazuri în care americanii s-au orientat spre un sportiv susţinut de rivala Adidas în trecut.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) e chestionat, periodic, despre modul în care se schimbă lumea sportului-alb, iar acum i s-a cerut părerea despre faptul că Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) va modfica formatul de la Davis Cup.

Pe scurt, competiţia fondată în 1900 ar urma să fie organizată cu 18 echipe. Ele se vor lupta pentru trofeu, toate meciurile urmând să aibă loc într-o săptămână! Mai mult, sistemul cu cinci seturi se va elimina în favoarea unuia cu meciuri de maximum trei seturi. Toate aceste schimbări l-au scos din sărite pe Ion Ţiriac.

Ce a spus Ion Ţiriac?

*Aceşti oameni sunt bolnavi la cap, n-au atins niciodată o minge de tenis. Distrug 120 de ani de tradiţie. E o lamentare a măreţiei. Ar trebui condamnaţi la închisoare pe viaţă!

*E cel mai mare dezastru din istoria tenisului! Va fi o glumă! Acest sport e gata, s-a terminat cu el! S-a zis cu sportul, acum e o industrie doar pentru bani. Ce vor ei să facă nu există! 18 echipe adunate într-o singură săptămână, cu meciuri de trei seturi, ce înseamnă asta? Totul doar pentru că cineva vrea să facă bani!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite