Început perfect de săptămână pentru tenisul românesc. 4 românce calificate mai departe pe tabloul de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Ziua de luni a început cum nu se poate mai bine pentru tenisul românesc. Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat la simplu în optimile de finală, în timp ce Begu şi Niculescu au obţinut victoria la dublu în optimile de finală de la Indian Wells.

Sorana Cîrstea a dat startul victoriilor în această dimineaţă reuşind să se impună în 3 seturi împotriva rusoaicei Anna Kalinskaya, scor 5-7,6-1, 6-0. Deşi a pierdut primul set, Sorana a revenit în meci şi a câştigat 12 game-uri consecutive.

Citeşte aici mai mult despre meciul Soranei Cîrstea. 

Simona Halep a arătat că este în formă maximă câştigând partida cu americanca Cori Gauff în doar 75 de minute, scor 6-3, 6-4. În optimile de finală, Simona se va întâlni chiar cu Sorana Cîrstea, jucătoare în compania căreia a jucat ultima oară în 2010. 

Citeşte aici mai mult despre meciul Simonei Halep. 

După victoriile la simplu, a urmat victoria Irinei Begu şi a Monicăi Niculescu la dublu, în optimile de finală. Cele două românce s-au impus în două seturi, scor 6-4,7-5, în faţa japonezelor Eri Hozumi şi Makato Ninomiya. În sferturile de finală, Niculescu şi Begu se vor confrunta cu favoritele numărul 5 ale turneului de dublu feminin, Gabriela Dabrowski şi Giuliana Olmos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite