STUDIU Ce fac românii în pauzele scurte din timpul zilei

STUDIU Ce fac românii în pauzele scurte din timpul zilei

foto Arhivă

Un procent foarte ridicat de români iau cel puţin o pauză în timpul zilei, majoritatea preferând ora prânzului, iar o parte semnificativă aleg să-şi petreacă o parte din timpul dedicat pauzei pentru a accesa social media, arată un studiu Hochland.

Ştiri pe aceeaşi temă

92% dintre români  iau cel puţin o pauză în timpul zilei, media fiind de 3,2 pauze pe zi, 8 din 10 respondenţi care au participat la studiu spunând că iau o pauză în jurul prânzului. Aceştia au mai multe motive pentru care iau mici pauze în timpul zilei, dar principale sunt nevoia de recăpătare a energiei (66,4% dintre respondenţi) şi nevoia de a mânca (48,5%).

Marea majoritate a respondenţilor (93,8%) aleg să ia o gustare în timpul micilor pauză dintr-o zi obişnuită, 50,5% dintre ei menţionând şi dorinţa de relaxare, iar 43% declarând că dedică o parte din timp accesării reţelelor de socializare.

Criteriile utilizate pentru români atunci când îşi aleg o gustare în timpul zilei cad în trei categorii, 65,5% spunând că vor ca gustarea să aibă gust bun, 46,7% să fie saţioasă, iar 39,6% să fie uşor de transportat. Fructele (62,7%), produsele de patiserie (58,8%) şi brânzeturile (54,3%) sunt principalele gustări alese.

Întrebaţi ce-i determină să consume brânzeturi, 64,4% au spus că acestea sunt sănătoase, 54,8% că au un gust bun, 44,7% citând şi faptul că sunt consumatori fideli de brânzeturi. 1 din 3 respondenţi au declarat că sunt de părere că brânzeturile oferă energie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările