UPDATE Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ilfov a murit de COVID-19

UPDATE Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ilfov a murit de COVID-19

De la debutul pandemiei, zeci de cadre medicale au decedat din cauza infecţiei cu noul coronavirus

Gheorghe Cuculici, şeful UPU a Spitalului Judeţean Ilfov, a murit noaptea trecută. Medicul, în vârstă de 71 de ani era infectat cu SARS-CoV-2. Deprtamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj de condoleanţe familiei, prietenilor dar şi colegilor doctorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a medicului George Cuculici, şeful secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Ilfov. Dedicat trup şi suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesionişti, pentru care viaţa fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar şi preocuparea constantă de autocunoştere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor! Condoleanţe familiei, prietenilor dar şi colegilor!” se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Deprtamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
    
Dr. Gheorghe Cuculici a stat internat o lună şi jumătate la Spitalul Judeţean Ilfov. 

Externat între timp, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost adus din nou in spital, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările