Rezultatele parţiale ale anchetei interne care-l privesc pe falsul ginecolog de la Spitalul Ilfov: Conducerea Spitalului nu ştie nici acum cu ce se ocupa acesta

Rezultatele parţiale ale anchetei interne care-l privesc pe falsul ginecolog de la Spitalul Ilfov: Conducerea Spitalului nu ştie nici acum cu ce se ocupa acesta

FOTO Facebook

Spitalul Judeţean Ilfov susţine că niciodată nu s-a pus problema ca managerul unităţii sanitare să demisioneze în urma scandalului în care o femeie fără Capacitate lucra ca ginecolog. Mai grav este că, după o săptămână de anchetă internă, oficialii spitalului nu ştiu în ce a constat, cu exacitate, activitatea Ralucăi Bîrsan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul Dan Blendea, spune că ancheta unităţii medicale merge în paralel cu cea a poliţiei. „Toţi cei din spital au fost audiaţi”, a spus Blendea. 
 
Potrivit acestuia, o verificare a contractelor de voluntariat ale Ralucăi Bîrsan arată că ea nu a avut activitate continuă timp de 10 ani, ci doar în perioada 2015 - 2018 ea a lucrat continuu ca medic voluntar. 
 
„Ea a venit ca studentă aici, nu ştim dacă falsă, rolul ei nu a fost de medic iniţial, ci a fost de observator. A fost acceptată şi agreată şi probabil că nimeni nu şi-a mai pus problema legalităţii diplomei. Ce manevre făcea ştiu medicii care au avut-o în supraveghere”, a spus Blendea. 
 
„Toată lumea este anchetată de către spital, doamna Dragu ne-a spus că a avut-o ca voluntară ca doamna Bîrsan, ceea ce s-a şi întâmplat şi că sub supravegherea ei a făcut manevrele pe care le-a făcut. Nu ştiu ce manevre a făcut”, a mai spus purtătorul de cuvânt. 
 
În prezent, în spital sunt patru medici voluntari, unul pe secţia de ginecologie. „Sunt medici specialişti şi avizaţi de Colegiul Medicilor din România”, a explicat Blendea. „Din punctul nostru de vedere, aceste contracte de voluntariat s-au încheiat legal”, a continuat oficialul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările