Primăria Capitalei trimite seniorii, gratuit, în vacanţe în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Capitalei trimite seniorii, gratuit, în vacanţe în Grecia. FOTO: Arhivă
Primăria Capitalei trimite seniorii, gratuit, în vacanţe în Grecia. FOTO: Arhivă

Primăria Capitalei va trimite, gratuit, 1.000 de vârstnici în tabere cultural-educative în Grecia în perioada 24 august-28 octombrie 2018. Înscrierile se fac după principiul primul venit, primul servit, după cum anunţă pe Facebook Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti.

Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţie 1.000 de locuri, repartizate pe serii de minim 50 de persoane, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, pe principiul „primul venit, primul servit“.

Înscrierile pentru primele 3 serii se fac la sediul Centrului pentru Seniori de pe Strada Constantin Mille nr 10, în fiecare zi, de luni până joi, între orele 10:00-16:00, începând de astăzi.

Pentru a putea participa într-o astfel de tabără aplicanţii trebuie să îndeplinească, simultan, următoarele condiţii:

  • vârsta de minim 50 de ani 
  • venituri din salarii sau pensii de până în 1.900 lei ( brut)


„Primarul General al Capitalei, doamna Gabriela Firea, sprijină derularea proiectelor pentru seniorii bucureşteni, care sa încurajeze îmbătrânirea activă, considerând ca aceştia merită respect şi consideraţie, pentru că au creat în anii pe care îl poartă pe umerii lor, oameni şi lumi!“, se mai arată pe pagina de Facebook a Centrului pentru Seniori Municipiului Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite