ISU scoate la concurs 1.400 de posturi în toată ţara. Salariul ar porni de la 3.000 de lei plus sporuri

ISU scoate la concurs 1.400 de posturi în toată ţara. Salariul ar porni de la 3.000 de lei plus sporuri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) scoate la concurs 1.400 de posturi în toată ţara. Tinerii trebuie să aibă între 18 şi 25 de ani, o condiţie fizică bună şi minim 10 clase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salariul nu a fost comunicat oficial de ISU, dar angajaţii cu experienţă spun că acesta ar porni de la 3.000 de lei plus sporuri.

Cu un videoclip în care uniformele angajaţilor se schimbă de la o secundă la alta, pompierii din Braşov încearcă să atragi colegi noi, ei având 44 de posturi libere. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă are nevoie de 1.400 servanţi şi pistolari. Toţi vor fi soldaţi profesionişti.

Doritorii trebuie să: aibă vârsta între 18 - 25 de ani şi cel puţin 10 clase finalizate.

Două probe eliminatorii:

  • Prima constă în urcarea şi coborârea pe o scară culisantă până la nivelul etajului 2 al turnului de instrucţie.
  • A doua se numeşte „Deplasarea în subsol întunecat”. Candidaţii trebuie să parcurgă un traseu cu lungimea de 20 metri, echipaţi cu aparatul de respirat, având vizorul obturat.
ISU nu mai are soldaţi profesionişti din anul 2004, în prezent activând doar subofiţeri şi ofiţeri, motiv pentru care salariul nu a fost stabilit.
 
Înscrierile la concursul de angajare se fac online până pe 27 noiembrie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările