Focar de COVID-19 la Opera din Craiova. Un angajat a ajuns în stare gravă la spital, iar alţi 14 au fost depistaţi pozitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Digi24
FOTO captură video Digi24

Este vorba de 14 angajaţi din cei 172 de la Opera Română din Craiova. Aceştia au fost testaţi şi confirmaţi în ultimele 3 zile cu COVID-19.

   Aceştia au fost testaţi şi confirmaţi în ultimele 3 zile cu COVID-19.

Totul a pornit după ce unul dintre angajaţi s-a simţit foarte rău şi a fost dus la spital. În prezent acesta se află internat în Secţia de Terapie Intensivă şi este în stare foarte gravă.

Cei din conducerea Operei au luat decizia să testeze mai mulţi angajaţi, iar acum vorbim deja de un focar de 14 cazuri de infectare.

Activitatea instituţiei a fost sistată momentan, o parte dintre angajaţi lucrează de acasă, iar o parte dintre ei sunt în carantină.

În zilele următoare se va decide dacă va fi reluată activitatea la Operă, sau personalul care are posibilitatea să lucreze tot de acasă, să o facă în acest mod. Cert este că în următoarele zile vor fi testaţi toţi angajaţii şi este posibil ca şi alte persoane să fie confirmate cu COVID-19.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite