Emoţionant. Cum a fost abordat un doctor ieşit din gardă de o poliţistă care l-a oprit în trafic

Emoţionant. Cum a fost abordat un doctor ieşit din gardă de o poliţistă care l-a oprit în trafic

Medicii sunt în aceste zile printre cele mai expuse categorii profesionale în faţa COVID-19

Un medic ieşit din gardă a relatat un caz emoţionant. Acesta a fost oprit în trafic de o poliţistă care i-a cerut actele. Acesta i-a prezentat legitimaţia de medic, iar reacţia poliţistei a fost una de-a dreptul surprinzătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul a fost primit de jurnalistul Cătălin Tolontan de la un medic. „Bună dimineaţa: azi, venind din gardă spre casă am fost oprit prima dată de poliţie. O domnişoară poliţist m-a tras pe dreapta pe la Unirii. Am scos legitimaţia pe geam şi i-am spus că sunt medic. A luat poziţie de drepţi şi m-a salutat milităreşte cu mâna la chipiu!!!”, a povestit medicul, conform GSP.

„Am simţit nevoia şi am salutat-o şi eu milităreşte!!! Ne-am urat zi bună şi am plecat. Respectul începe să reapară, cel puţin pentru aceste două categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajută!

Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simţit să vă spun, poate merită spus lumii, ne ajută pe toţi, şi pe cei de acasă şi pe cei din linia frontului”, a transmis  medicul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările