Vineri, la Romexpo, va avea loc târgul de joburi şi carieră eJobs EXPO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine începe Târgul de joburi şi carieră eJobs Expo FOTO economica.net
Mâine începe Târgul de joburi şi carieră eJobs Expo FOTO economica.net

Vineri începe cel mai mare târg de joburi şi carieră Ejobs EXPO în Pavilionul Central de la Romexpo. Începând cu ora 10.00, candidaţii sunt aşteptaţi cu mii de oferte de angajare în IT, Resurse Umane, Marketing sau Project Management.

Astăzi, începând cu ora 10.00 până la ora 19.00, va avea loc târgul Ejobs Expo, unde aproape 90 de companii din toate domeniile caută specialişti sau începători. Intrarea se va face pe bază de CV. Candidaţii vor avea posibilitatea să-şi completeze CV-ul Smart (cu cod de bare) pe portalul de recrutare ejobs.ro, astfel încât să poată aplica la toate ofertele de joburi cu un singur CV.

Participanţii vor putea participa gratuit la workshopuri de vânzări, marketing, resurse umane, project management şi IT. În plus, aceştia pot câştiga unul dintre sutele de premii oferite, prin tragere la sorţi, la tombola eJobs Expo. Printre cele mai atractive premii se numără: excursii tip „City Break” pentru două persoane cu toate cheltuielile incluse, ceasuri, dar şi ţinute business.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite