Târgul virtual de cariere „Angajatori de Top” a început astăzi pe portalul de joburi hipo.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de joburi „Angajatori de Top”, care a avut loc în urmă cu două săptămâni la Sala Palatului continuă începând de astăzi în mediul virtual, astfel că cei care îşi doresc un job pot aplica pentru una dintre ofertele disponibile pe portalul hipo.ro.

Începând de miercuri şi până sâmbătă, cei care nu au reuşit să ajungă la târgul de cariere „Angajatori de Top” care a avut loc la Sala Palatului în urmă cu două săptămâni, o pot face de această dată din propriul fotoliu de acasă, prin intermediul portalului hipo.ro. Acolo se va desfăşura pentru prima dată în România târgul virtual de cariere „Angajatori de Top”. Candidaţii vor avea oportunitatea să discute live cu angajatorii, dar şi să primească sfaturi de la experţi în Resurse Umane în legătură cu modul de alcătuire al CV-ului şi al scrisorii de intenţie.

Pentru a participa la târgul virtual de cariere „Angajatori de Top”, doritorii trebuie să se înregistreze pe portalul de joburi hipo.ro şi să îşi actualizeze CV-ul, astfel încât acesta să fie disponibil online pentru companiile care vor avea oportunităţi de angajare în cadrul evenimentului virtual.

„Targul virtual este o continuare a acestui eveniment care le permite si candidatilor din alte orase, sau celor care nu au putut fi prezenti la Sala Palatului, sa acceseze ofertele noastre de angajare” a declarat Lavinia Protopopescu, recruiter senior la compania Oracle Romania.

Accesul pe platforma 3D a târgului virtual este permanent, însă candidaţii pot interacţiona cu angajatorii doar în intervalul orar 10.00 - 17.00. 

90 de companii au pus la bătaie peste 3.000 de joburi pentru absolvenţii de studii superioase la târgul de cariere „Angajatori de Top” ce a avut loc la Sala Palatului. Evenimentul a avut aproximativ 15.000 de vizitatori, profesionişti din toate domeniile, absolvenţi de studii superioare, masteranzi şi studenţi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite