Victor Ponta, replică pentru Ludovic Orban: Nesimţitul şi şarlatanul arată cu degetul pe alţii ca să acopere mizeria lui şi a găştii de fripturişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Victor Ponta Inquam Photos / George Calin
Fostul premier Victor Ponta Inquam Photos / George Calin

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, consideră că premierul Ludovic Orban vrea să „acopere mizeria lui şi a găştii lui de fripturişti” prin atacurile la adresa sa. Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care „au instigat permanent” românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei.

„#NESIMTIRE MAXIMA. Nesimţitul şi şarlatanul arată cu degetul pe alţii - ca să acopere mizeria lui şi a găştii lui de fripturişti! Tipic Lucovid Orban! Starea de Urgenta / Alerta a fost o batjocura la adresa romanilor / dar a fost si ramane paravanul pentru afacerile de miliarde si spagile de milioane de la achizitii! 

Fostul premier a publicat şi un link al unei ştiri care susţine că Orban şi Florin Cîţu au fost citaţi în dosarul lui Adrian Ionel de la DNA. „Hotul de Ludovic poate sa strige cat vrea „Hoţii” - românii au înteles acum ce a facut si de ce !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a atacat vineri conducerile PSD şi Pro România, pe care le acuză că au instigat cetăţenii români să nu respecte regulile privind evitarea răspândirii COVID-19.

Citeşte şi: 

Ludovic Orban: PSD şi Pro România au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor

Ludovic Orban, despre vacanţele în Bulgaria: Cine pleacă în concediu poate să plece liniştit

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite