Turcan: După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice

Turcan: După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice

Foto Eduard Enea

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că nicio măsură a Guvernului Dăncilă nu a fost ţintită pe fond pentru bunăstarea românilor. ”După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare?”, a scris Turcan pe Facebook. Deputatul PNL susţine că PSD a ”semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor şi beizadelelor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

”După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor şi beizadelelor. Nicio măsură a Guvernului Dăncilă nu a fost ţintită pe fond pentru bunăstarea românilor.  Ei au urmărit doar profit electoral, împărţirea banilor clientelar şi supravieţuirea la cote de avarie a României. Atât”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Liderul deputaţilor liberali susţine că ”e o sfidare fără margini pentru orice om de bun simţ care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor”.

”Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament şi la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar şi usturător răspuns: să plece acasă!”, a mai scris Turcan.

Liderul PSD, Viorica Dăncilă a scris, vineri seară, pe Facebook, că partidele şi candidaţii se ceartă, negociază şi ”eşuează lamentabil în faţa românilor”, întrucât niciun pact propus până acum nu propune bunăstarea românilor.

”Propun partidelor parlamentare semnarea Pactului naţional pentru bunăstarea românilor”, a scris Dăncilă, afirmând că doreşte ca ”oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: