Traian Băsescu o dă exemplu românilor pe fiica sa, Elena: E singură şi creşte trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul în ţară

Traian Băsescu o dă exemplu românilor pe fiica sa, Elena: E singură şi creşte trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul în ţară

Traian Băsescu şi fiica sa Elena FOTO Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu o dă ca exemplu pe fiica sa, fostul europarlamentar Elena Băsescu, pentru a demonstra faptul că românii îşi pot creşte copiii în România dacă îşi doresc cu adevărat să facă asta, acesta afirmând că „nu e o scuză că nu ai condiţii să creşti copilul“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unei discuţii cu un jurnalist al postului de radio RFI România, Traian Băsescu a afirmat că fiica sa creşte trei copii, deşi este divorţată, precizând că are aceasta nu este ajutată financiar de părinţi, având o firmă „care merge tot mai bine“.
 
„Fiica mea este singură, divorţată şi are trei copii şi îi creşte. Dacă vrei să creşti trei copii îi creşti. Şi nu plecaţi de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are şi o mică firmă care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiţii să creşti copilul. Ai condiţii să creşti trei copii. Văd că îi creşte destul de bine“, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu în cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI România.
 
„Foarte mulţi au adoptat varianta vieţii comode. Nu mă poate convinge nimeni că datorită condiţiilor care sunt în România nu faci copii sau faci doar unul“, a adăugat europarlamentarul PMP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările