Timmermans ameninţă PSD cu excluderea din PSE: Nu vom avea nevoie de zece ani pentru a acţiona. Cum comentează Dragnea

Timmermans ameninţă PSD cu excluderea din PSE: Nu vom avea nevoie de zece ani pentru a acţiona. Cum comentează Dragnea

Liviu Dragnea şi Frans Timmermans. FOTO Mediafax

Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene şi candidatul Partidului Socialiştilor Europeni la funcţia de preşedinte al CE, a avertizat vineri că Partidul Social-Democrat din România riscă excluderea din PSE din cauza situaţiei statului de drept.

Ştiri pe aceeaşi temă

Referindu-se la situaţia statului de drept din România, Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, a declarat: „Nu există niciun dubiu" că social-democraţii europeni trebuie să devină activi, potrivit Mediafax. 
 
„Spre deosebire de Partidul Popular European, noi nu vom avea nevoie de zece ani pentru a acţiona", a afirmat Timmermans, referindu-se probabil la decizia PPE de suspendare a formaţiunii Fidesz, condusă de premierul Ungariei, Viktor Orban, susţine sursa citată. 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea consideră declaraţiile de acest fel doar mesaje lansate în campania pentru eurolegeri. „Este vorba de campanie electorală. Marii lideri europeni sunt în campanie electorală şi au transformat România într-o minge electorală , pe care o plimbă dintr-o parte în alta pentru a obţine nişte aplauze de la galerii. Vorbim de lupta anticorupţie din România? Păi s-a vorbit în România despre marile dosare de corupţie şi de devalirări uriaşe? Nu s-a vorbit", a afirmat Dragnea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: