Tăriceanu prevesteşte sfârşitul alianţei PSD-ALDE: Vor fi probleme în cadrul coaliţiei. În campanie, spiritele se mai înfierbântă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură video
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură video

Călin Popescu Tăriceanu i a lansat primul atac la adresa colegilor din coaliţia de guvernare la scurt timp după ce a fost validat de conducerea ALDE drept candidatul formaţiunii la prezidenţiale.

„Din pacate PSD-ul si doamna Dăncilă îşi doresc propriul candidat. Sigur, nu putem decât să luăm act de acest lucru. Am avut de multă vreme aceste informaţii. Nu au fost făcute publice, dar aveam aceste informaţii de multă vreme. Pentru mine şi colegii mei nu e o surpriză, dar e o dezamăgire. Va aduce anumite probleme în cadrul coaliţiei. Va urma o cursă electorală care, în ceea ce mă priveşte, nu voi ataca partenerii de coaliţie, dar în campanie spiritele se mai înfierbântă. Nu e exclus ca la nivel local să nu fie luări de poziţie care să nu fie concordante“, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Liderul ALDE a lansat şi un atac la adresa PSD, mai ales după ce acesta a purtat negocieri de mai multe ori pentru a fi candidat comun, iar acum Viorica Dăncilă şi social-democraţii au preferat să nu-l aleagă pe el ca reprezentant al coaliţiei. 

. „Din pacate însă la discuţiile pe care l-am avut cu cei din PSD şi Viorica Dăncila am primit acelaşi răspuns la aceste argumente si anume că PSD e un partid prea mare ca să aibă propriul candidat. Cred că în aceste momente în PSD bântuie un aer sau un sentiment de defetism. Îşi propun prea puţin. Maximum care-şi propun e să ajungă în turul doi, dar nu-si pun problema să câstige alegerile prezidenţiale“, a completat Tăriceanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite