Robert Turcescu, înlocuit în fruntea PMP Bucureşti de fostul lider UNPR Valeriu Steriu

Robert Turcescu, înlocuit în fruntea PMP Bucureşti de fostul lider UNPR Valeriu Steriu

Robert Turcescu FOTO Eduard Enea

Fostul preşedinte UNPR Valeriu Steriu a fost ales, marţi, preşedintele PMP Bucureşti, înlocuindu-l, astfel, în funcţie pe Robert Turcescu, candidatul partidului la Primăria Capitalei, care a primit doar un vot, potrivit unor surse din PMP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a obţinut nouă voturi în favoarea sa, în timp ce Robert Turcescu, contracandidatul său, a fost votat de un singur membru, potrivit unor surse politice din PMP. Robert Turcescu a obţinut doar 6,43% din numărul voturilor exprimate pentru Primăria Capitalei, iar votul pentru consilieri generali a fost de 7,07%.

La nivelul filialelor de Sector, puterea s-a împărţit în mod egal între PMP şi vechiul UNPR. Astfel, UNPR a preluat conducerea organizaţiilor PMP Sector 2, Sector 5 şi Sector 6, iar restul filialelor au rămas la vechiul PMP.

Rezultatul alegerilror pe Sectoare:

Sectorul 1 - Sebastian Moise (PMP)

Sectorul 2 - Cezar Soare (UNPR)

Sectorul 3 - Adrian Florescu (PMP)

Sectorul 4 - Gabriel Rădulescu (PMP)

Sectorul 5 - Răzvan Rotaru (UNPR)

Sectorul 6 - Constantin Tomescu (UNPR)

La Palatul Parlamentului, a avut loc, pe 20 iulie,  Congresul de fuziune dintre UNPR şi PMP. Din această contopire s-a născut noul PMP, "a treia forţă politică a ţării", după cum l-a numit Traian Băsescu, preşedintele partidului. Practic, formaţiunea lui Gabriel Oprea a dispărut de pe scena politică, după şase ani în care a făcut şi a desfăcut Guverne.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările