Răspunsul lui Dăncilă, la întrebarea cum a ajuns de la Bucureşti la Braşov: Dar ce vă interesează? VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a participat joi la sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, judeţul Braşov. Acolo, un tânăr l-a întrebat pe preşedintele PSD cum a ajuns în acea zonă. „Cum au făcut şi ceilalţi. Dar de ce vă interesează?”, a replicat premierul.

În drumul spre mănăstire, un tânăr s-a apropiat de premier şi a întrebat-o cum a ajuns acolo: „Cum aţi venit de la Bucureşti?

„Cum au făcut şi ceilalţi. Dar de ce vă interesează?”, a răspuns premierul.


„Mă interesează pentru că acum, vara şi iarna, din Bucureşti până în Ţara Făgăraşului sunt şi şapte ore de drum”, i-a răspuns tânărul.

„Şi noi facem toate eforturile pentru a face Autostrada Ploieşti – Comarnic”, a replicat Dăncilă.

Tânărul a vorbit apoi despre drumul care leagă Braşovul de Sibiu şi a afirmat că a fost renovat „de prietenul dumneavoastră, asociatul la guvernare, Tăriceanu”.

„Staţi puţin. Nu vorbim despre asociaţi, pentru că asocierea are altă conotaţie”, a subliniat apoi liderul PSD.


Tânărul a continuat spunând că pe drumul de la Braşov Sibiu mor oameni pe capete, însă Dăncilă i-a recomandat să compare numărul de kilometri de autostradă construiţi de PSD cu cei făcuţi de către PNL.

„Eu înţeleg foarte bine acest lucru. De 30 de ani nu s-a făcut nimic. Încerc să fac lucruri pe care alţii nu le-au făcut. Dacă dumneavoastră luaţi ceea ce s-a făcut de către PNL, de către PDL şi ceea ce a făcut PSD, o să vedeţi diferenţă de kilometri”, a afirmat premierul.

VIDEO Youtube / newsbv brasov

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite