Rareş Bogdan, răspuns pentru Emanuel Ungureanu: Să nu uităm să iubim România în fiecare zi, împreună! Îi doresc sănătate şi mai puţine frustrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. FOTO: Adevărul
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. FOTO: Adevărul

În urma acuzaţiilor aduse de parlamentarul Emanuel Ungureanu, conform căruia Rareş Bogdan critică USR PLUS pntru că le-a închis „robinetul cu bani”, liberalul a transmis că nu doreşte să atace pe cineva, cu atât mai puţin pe „colegii de guvernare din USR PLUS”.

„Îi doresc multă sănătate şi mai puţine supărări şi frustrări. Nu am nici în intenţie şi nici în acţiune cea mai mică dorinţă de a ataca pe cineva, cu atât mai puţin pe colegii de guvernare din USR PLUS.

 Îi recomand cu maximă căldură Domnului Ungureanu să citească mai mult decât titlurile de presă, să citească şi declaraţiile, spusele sau postările mele, dacă doreşte şi are timp. Poate atunci ar avea alte reacţii şi nu şi-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real. Cât despre cum funcţionează o Agenţie de publicitate, ce pot să spun, aici mi-e teamă că ii este mai greu să înţeleagă mecanismele economice şi o spun fără pic de ironie. O companie aflată de 18 ani pe piaţă, cu un portofoliu extrem de mare de clienţi (...) cu mare prestigiu aici în România sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism şi performanţă nu ar mai fi fost astăzi pe piaţă, vă asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate şi PR pe piaţă şi cred că au rămas câteva zeci cu adevărat performante.

Îi doresc numai bine domnului Ungureanu şi performanţe maxime la guvernare tuturor colegilor din USR PLUS. Să nu uităm să iubim România în fiecare zi. Împreună!”, a declarat Rareş Bogdan pentru ştiripesurse.ro.

Citeşte şi: 

Deputat USR, atac fără precedent la adresa lui Rareş Bogdan: Au furat de au rupt. Le-am închis robinetul cu bani

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite