Radu Oprea: „PSD va vota moţiunea de cenzură”

Radu Oprea: „PSD va vota moţiunea de cenzură”

Radu Oprea FOTO Facebook Radu Oprea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a anunţat că social-democraţii vor vota moţiunea de cenzură de îndată ce aceasta ajunge în plenul reunit al Parlamentului, însă pentru moment este aşteptată decizia CCR pe tema conflictului de natură constituţională între Guvern şi Parlament.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Imediat ce CCR se va pronunţa sunt două posibilităţi: să o declare neconstituţională, apoi vom depune noi moţiunea. Invităm celelalte partide să ni se alăture nouă”,  a declarat Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD. „O vom depune cu certitudine”, a completat Oprea.
 
Reprezentantul PSD a avansat şi a doua ipoteză de lucru pentru social-democraţi:„Sau a doua variantă, să fie declarată constituţională, iar când va ajunge la vot, PSD va vota moţiunea”. 
 
Curtea Constituţională va dezbate sesizarea privind un posibil conflict de natură constituţională între Guvern şi Parlament pe 28 septembrie, adică la trei zile după Congresul PNL. Moţiunea de cenzură, deşi a fost depusă la începutul sesiunii parlamentare şi ar fi trebuit să fie citită, dezbătută şi votată în maxim cinci zile, a ajuns să fie tergiversată de PNL, sprijinit de UDMR şi PSD.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările