OFICIAL Moise Guran a anunţat că nu îşi mai doreşte să coordoneze campaniile electorale ale USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moise Guran i-a anunţat miercuri seară pe liderii USR că nu va mai coordona campaniile electorale pentru Alianţă. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Moise Guran i-a anunţat miercuri seară pe liderii USR că nu va mai coordona campaniile electorale pentru Alianţă. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Moise Guran i-a anunţat miercuri seară pe liderii USR reuniţi în şedinţa Biroului Naţional că nu îşi mai doreşte să coordoneze campaniile electorale ale Alianţei USR PLUS, au declarat pentru G4Media.ro surse din conducerea Uniunii.

Potrivit acestora, Moise Guran a spus că a luat această decizie din motive personale.

Fostul jurnalist a confirmat pentru G4Media.ro că decizia este adevărată şi a pus-o pe seama diferenţelor de principii.

„Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înţelegem diferenţe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din <<motive personale>>”, a explicat el.

Pe 15 ianuarie, Moise Guran a anunţat, într-o intervenţie la Europa FM, că renunţă definitiv la cariera de jurnalist şi că îşi va asuma un rol politic. Decizia sa a venit după mai multe discuţii cu liderii Alianţei USR PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Într-o conferinţă de presă susţinută în aceeaşi zi, Dan Barna a explicat că Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor alianţei USR-PLUS pentru alegerile locale şi alegerile parlamentare „indiferent dacă vom avea anticipate sau nu”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite